Origami Modern Perde Ve Cam Balkon Sistemleri

Şirket Hakkında
Firmamız Katlanır cam balkon uygulamaları, Işıklı Açılır tavan Sistemleri, Alüminyum doğrama, Alüminyum giydirme cephe sistemleri, Kış bahçesi uygulamaları, Ara bölme sistemleri, Cam ve cam kapı uygulamaları, Alüminyum korkuluk sistemleri, Alüminyum süpürgelik uygulamaları gibi bir çok alanda müşterilerine hizmet vermektedir.
Firmamız mekanların kullanım alanlarını modernize ederken bunun yanı sıra görselliği bir adım daha ileri taşıyarak Türkiye'nin ve Avrupa'nın önde gelen Perde firmalarının bayiliklerini de bünyesine katmıştır.Döşemelik ve Perdelik Kumaş kombinasyonlarına uygun ithal duvar kağıtları mekanın bütünlüğünü sağlıyor.
Origami Modern Perde
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Origami Modern Perde Ve Cam Balkon Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Deniz Gülçehre
Adres: Feneryolu Mah. Gazi Muhtar Paşa Sok. No:28A Feneryolu Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3070757
Web Sitesi: www.cdrcam.com
Ürünleri
Stor Perde istenildiğinde; kumaşın eteğine oymalı, işlemeli ve boncuklu uygulamalar yapılabilmektedir. Dekorasyon veya yıpranmadan dolayı perde değiş...
Kurulduğu günden itibaren müşteri odaklı çalışmalarıyla, müşterilerinin üzerinde oluşturduğu güven, uzman kadrosuyla sunduğu estetik-alternatif çöz...
İlan Talep ve Teklifleri
Cam Balkon
Kurulduğu günden itibaren müşteri odaklı çalışmalarıyla, müşterilerinin üzerinde oluşturduğu güven, uzman kadrosuyla sunduğu estetik-alternatif ...
Origami Modern Perde firma bilgileri. Origami Modern Perde adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Origami Modern Perde ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Origami Modern Perde Ve Cam Balkon Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.