Orion Web Dizayn&reklamcılık

Şirket Hakkında
BAŞARI İÇİN HER YENİ PROJE BİZİM İÇİN BİR HAYAT GİBİDİR.”

İnternet teknolojisinden yararlanmak ve bu geniş ortamda varlıklarını sürdürmek isteyen firmalara kurumsal çözümler getirmeyi amaçlayan Orion Dizayn, şahışlara, KOBİlere ve derneklere profosyonel çözümler
üretmektedir.

Orion Dizayn , müşterilerinin isteklerini başarılı bir şekilde çözümlüyerek sektörünüze yönelik alternatif uygulamalar sunar.

Orion Dizaynı tercih etmenizde göz ardı edilmeyecek en önemli husus, en iyi kaliteyi en uygun fiyata sunmamızdır.

Ekip olarak yaptığımız işi ciddiye alıyor, müşterilerimize bu doğrultuda hizmet sunmaya devam ediyoruz. Teknolojiyi verimli ve etkin kullanan firmamız projelerinde yeniliklere açık ve gelişmeye uygun şekilde çalışmaktadır.

İhtiyacınız olan projelere yönelik çalışmalarımızda nelere dikkat ettiğimizi, projelerimizi nasıl başarıya ulaştırdığımızı merak ederseniz size bir telefon kadar yakınız.


FARKI BİZİMLE YAŞAYIN…
Orion Web Dizayn&reklamcılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Orion Web Dizayn&reklamcılık
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Gökhan İLHAN
Adres: İzmir cad.Sümer1 Sokak 7-31 ÇANKAYA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2305661
Web Sitesi: www.oriondizayn.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Orion Web Dizayn&reklamcılık firma bilgileri. Orion Web Dizayn&reklamcılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Orion Web Dizayn&reklamcılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Orion Web Dizayn&reklamcılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.