Orsel Solar Ltd Şti

Şirket Hakkında
TERS PROJEKSİYON FİLMİ NEDİR?
Herhangi bir projeksiyonun görüntü aktarılacak filmin arka tarafına konulduğu, görüntüyü izleyecek kişilerin de filmin önünde yer aldığı uygulamalara ters projeksiyon denir.
TERS PROJEKSİYON FİLMİ NASIL KULLANILIR?
Kullanacak kişi veya kurumların ihtiyaçlarına göre kullanım şekilleri vardır. Bu ihtiyaçlar, kullanılacak yerin veya mekanın ortamındaki parlaklık seviyesine ve kullanım amaçlarına göre değişkenlik gösterir.
Vitrin uygulamalarında yapışkanlı film modelleri kullanılır.
TERS PROJEKSİYON FİLMİ NERELERDE KULLANILIR?
Ters projeksiyon filmi, evde, ofiste, kafeteryalarda, mağazalarda, müzelerde, fuar alanlarında, otellerde, konser alanlarında, marketlerde kısacası her türlü mekanda kullanılabilir.
TERS PROJEKSİYON FİLMİ NİÇİN KULLANILIR?
Ters projeksiyon filmi, normal bir projeksiyon görüntüsünden daha parlak ve yüksek kontrastlı görüntüyü daha az ışık harcayarak elde ettiğinden, kişiler evlerinde ters projeksiyon filmini tercih edebiliyorlar. Esas olarak, günümüzde kişilerin veya kurumların ters projeksiyon filmini kullanmaktaki amaçları, ürünlerin veya hizmetlerin tanıtımını yapmak içindir. Bu sayede kurumlar, hitap etmeyi düşündükleri kişilere görsel bir uygulama olan ters projeksiyon ile rahatça ulaşabilme fırsatını yakalamış oluyorlar.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Orsel Solar Ltd Şti
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: sedat çalapkulu
Adres: 1362 sk no 18/407 Altan işmerkezi çankaya
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4467790
Web Sitesi: www.orselsolar.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Orsel Solar Ltd firma bilgileri. Orsel Solar Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Orsel Solar Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Orsel Solar Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.