Ortadoğu Business

Şirket Hakkında
- 4 dilde yayınlanıp, Ortadoğu ülkelerine de dağıtılıyor…

Gaziantep’te İki ayda bir yayınlanan ve ülkemizin 4 dilde Arapça – Farsça – İngilizce ce Türkçe yayınlanan bölgesel tek ekonomi dergisi olan Ortadoğu Business, dağıtımının yapıldığı Suudi Arabistan, İran, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Suriye, Irak, Lübnan ve Ürdün’de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 4 yıl önce ilk sayısını Türkçe ve İngilizce olarak yayınlayan, 2. sayıdan itibaren Arapça ve Farsça’yı ekleyerek 4 dilde yayınlanan tek dergi olma özelliğine sahip olan Ortadoğu Business şu anda 19. sayısına ulaştı.

Hedeflerinin öncelikle, Ortadoğu ülkeleri ile Türkiye arasındaki ticareti geliştirmek olduğuna dikkat çeken Ortadoğu Business İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mustafa Osanmaz, “Türkiye’nin komşu ülkelerle vizeyi kaldırması ile Suriye ve Irak’ı kendimize hedef seçtik. Bu nedenle dergimizi Türkçe ve İngilizce yayınlamaya başladık. Bu durum bize büyük artı değer kazandırdı. Komşu ülkelerdeki büyükelçilikler, bölge Valileri, ticaret ve sanayi odaları ile birçok firma dergimize büyük ilgi göstermeye başladı. Özellikle bazı haberlerinde Arapça ve Farsça olarak verilmesi yönündeki talepler üzerine Ortadoğu Business’i 2. sayıdan itibaren Türkçe-İngilizcenin yanı sıra Arapça – Farsça olarak da yayınlamaya başladık. Dergimizin içeriğini ön kapakta Türkçe-İngilizce, arka kapakta ise Türkçe- Arapça olarak vermeye başladık. İran ile alakalı haberlerimizi de Farsça – Türkçe olarak yayınlamaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Ortadoğu Business’e yoğun ilgi ve talep var
Mustafa Osanmaz, 2 ayda bir yayınlanan Ortadoğu Business dergisinde Türkiye’den, Gaziantep’ten ve komşu ülkelerden ekonomi ve şirket haberlerine, bölgenin önde gelen kişilerin makale ve görüşlerine yer verdiklerine işaret etti.

Suudi Arabistan ve Irak’ta temsilcilik açtı
Mustafa Osanmaz, “Sanıyorum 4 ayrı dilde bir ekonomi dergisi çıkarmamız bir boşluğu doldurdu.Şimdi Suudi Arabistan Mekke ve Irak Erbil’de Ortadoğu Business’in tem
Ortadoğu Business
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ortadoğu Business
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Diğer Basin Yayin Matbaacilik
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Yayıncılık
Yetkili Kişi: MUSTAFA OSANMAZ
Adres: İncilipınar Mah.Gazi Muhtarpaşa Bulvarı Kalyon İş Merkezi Kat:2 No:60 Şahinbey / GAZİANTEP - TÜRKİYE
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2150353
Web Sitesi: http://www.ortadogubusiness.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ortadoğu Business firma bilgileri. Ortadoğu Business adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ortadoğu Business ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ortadoğu Business firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.