Ortadoğu Tanıtım Ajansı

Şirket Hakkında
Ortadoğu tanıtım ajansı 13 Ortadoğu ülkesine ( Suriye , Irak , İran , Lübnan , Suudi Arabistan , Birleşik Arap Emirlikleri , Katar , Kuveyt , Ürdün , Mısır , Bahreyn , İsrail , Yemen ) tanıtım faaliyetleri yürütebilmenizi sağlayan Türkiyedeki ilk şirkettir.

Son dönemlerin en gözde pazarı olan ve yıldızı gittikçe parlayan bir coğrafya olan Ortadoğu ülkelerine ürünlerinizi çok kolay bir şekilde en ekonomik bütçeler ile tanıştırabilir veya bu bölgedeki ürünlerinizin satışına ciddi oranlarda katkı sağlayabilirsiniz.Sizde satın alma paritesi yüksek , büyük oranda dışa bağımlı ve coğrafi olarak ciddi avantajlarımız bulunan bu pazara ürünlerinizi tanıştırmak için geç kalmayın.

Çalışmalarımızın ağırlıklı bir oranını Reklam ve Tanıtım faaliyetleri kapsamaktadır.Bu hizmetimizin yanında proje bazlı olarak Pazar araştırması ve Ticari Tur organizasyonlarıda yürütmekteyiz.

İhracatın bu en gözde pazarı olan fakat fizibilite çalışması zorluğu , araştırma maliyetleri yüksekliği , internet alt yapısının gelişmemiş olması , yatırım maliyetleri yüksekliği ve iş ortağı bulmak gibi onlarca sıkıntıyla karşılaşılabilen bir bölgede sizler için en uygun çözümleri sunuyoruz.Sizde çözümlerimiz sayesinde en ekonomik , en risksiz , en kolay ve en hızlı şekilde ürününüzü dilediğiniz ülke ile buluşturma şansı yakalayabilirsiniz.

Sizde firmanıza üreteceğimiz çözümü öğrenmek ve daha detaylı bilgi almak için lütfen www.ortadoguyatanitim.com adresinden web sitemizi ziyaret edin.

Birlikte çalı
Ortadoğu Tanıtım Ajansı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ortadoğu Tanıtım Ajansı
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Mehmet KAYA
Adres: Hürriyet Mah. Taşocağı Cad. Gül Sok. No:4 D:1 Kağıthane / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3332333
Web Sitesi: http://www.ortadoguyatanitim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ortadoğu Tanıtım Ajansı firma bilgileri. Ortadoğu Tanıtım Ajansı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ortadoğu Tanıtım Ajansı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ortadoğu Tanıtım Ajansı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.