Oskar Temizlik

Şirket Hakkında
Oskar Ltd. Şti. 1993 yılında KONYA ilinde kurulmuştur. Faaliyet alanları, Halı Yıkama, Kalorifer ve Baca Temizliği, Kanalizasyon Temizliği, Bina Temizliği, Kanalizasyon alt yapı sistemleri ve Baca ve Kanalizasyon makinesi imalatı alanında hizmet vermeye başlamıştır. Günümüzde sağlıklı ve ekonomik ısınma yöntemi olan doğalgaz sistemlerinin, ülkemizde hızla yayılmasından dolayı bu sektörde de yerini almış; bina, apartman ve sitelerin mevcut bacasının doğalgaz bacasına dönüşüm sistemlerinin montajını başarı ile gerçekleştirmektedir.

Oskar Ltd. Şti. İnsan sağlığı ve çevre temizliğine verdiği önemdem dolayı müşterilerine kaliteli ve en iyi hizmeti vermeyi kendisine görev edinmiştir. Alanındaki gelişmeleri takip ederek kendini yenilemek ve öncü bir sektör haline gelmek için çalışmalarına büyük bir azim ve hızla devam etmektedir. Şirketimiz kurulduğu yıldan bu yana bünyesinde barındırdığı makine ve ekipmanlarını sürekli yenileyerek gelişen teknolojinin takipçisi olmayı, işinde eğitimli personel yetiştirmeyi ve bunun devamını sağlamayı vazgeçilmez bir şirket politikası haline getirmiştir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oskar Temizlik
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Tesisat
Yetkili Kişi: NURİ KOÇ
Adres: KÜÇÜKİHSANİYE MH. MEHMETCİK SK. NO:4/B
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3206831
Faks: (332) - 3203882
Web Sitesi: www.oskar.biz.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oskar Temizlik firma bilgileri. Oskar Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oskar Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oskar Temizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.