Osmanlı Macunu Firması

Şirket Hakkında
Acı sevmeyen vardır ama şekeri sevmeyen yoktur. Şekeri yediden yetmiş yediye herkes severek tüketir. Özellikle çeşit çeşit aromaya sahip şekerlemelere kimse hayır diyemez kolaylıkla. Bu şekerlemeler içerisinde öyle bir tanesi vardır ki tarih kokar. Yıllar yıllar öncesinden gelen bu efsane lezzet Osmanlı macunudur. Osmanlı macununun birden çok sevilerek tüketilen aromalı çeşitleri vardır. Hiçbir çeşidinde katkı maddesi yoktur. Bu yüzden padişahlara layık bir özelliğe sahip olduğu için padişah macunu olarak da alınır. Her yönüyle mükemmel ve masum bir şekerleme olan padişah macununun her türlü organizasyonda tercih edilmesi kaçınılmazdır. Osmanlı şekeri satışları yaz kış her zaman zirvededir. Çünkü bu şeker yüzyıllar boyu sevilerek tüketilmiş ve tüketilecek olan gelenekselleşmiş bir şekerlemedir. Osmanlı macuncusu macunlarıyla şifa niyetine lezzet dağıttığı için Osmanlı şekeri satışları hızla devam etmektedir. Sizde her türlü organizasyonunuzda güvenle tercih eder organizasyonlarınızın tadını çıkarırsınız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Osmanlı Macunu Firması
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Bahri KARA
Adres: Bağcılar cad. Cengaver sok. no:7 Bahçelievler / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 1623544
Web Sitesi: http://www.osmanlimacunu.info/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Osmanlı Macunu Firması firma bilgileri. Osmanlı Macunu Firması adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Osmanlı Macunu Firması ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Osmanlı Macunu Firması firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.