Otel Tekstil

Şirket Hakkında
Sağlık ve Otel sektörünün ihtiyaçlarına yönelik hizmet sunan ve her zaman daha iyi hizmet verebilmek için kendini sürekli yenileyen Polat Tıbbi Tekstil; girişimci , yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla 2005 yılında kurulmuştur.Hastane Tıbbi Tekstili sektöründe başladığı faaliyetlerine kısa sürede Otel Tekstili ve Tıpta Giyimi ekleyerek bir şirketler grubu haline gelmiştir.Polat Tıbbi Tekstil geçen yıllar içerisinde yurt içinde hastane tekstili sektöründe hızla İlerlemiştir.
Otel Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otel Tekstil
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
Yetkili Kişi: Gürkan Polat
Adres: Çobançeşme Mah.Fatih Cad.Aladağ Sok.No:1 Kat:4 ve 6 Yenibosna/ Bahçelievler İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4890513
Web Sitesi: http://www.oteltekstiliistanbul.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Otel Tekstil firma bilgileri. Otel Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otel Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otel Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.