Otelloji Otel Tekstil Ve Buklet San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında

Türk patent enstitüsü tarafından marka tescil belgesine sahip ilgili firma, 2004 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Ev tekstili ürünleri, imalatı ve satışı dışında, havlu bornoz, çarşaf, nevresim takımı, yastık, yorgan gibi ev tekstili ürünleri ile de hizmet veren firma alanında kaliteli çalışmalar yapıp, müşterilerinden aldığı memnuniyet ödülü ile hizmetlerindeki özeni daha ileriye taşımayı ilke haline getirmişlerdir. Birçok yabancı ülkeye ihracat yapmakta olup, sağladıkları kaliteli hizmeti tüm dünyaya yaymaya hevesliler. Müşterilerine hazırladıkları web sitesi ile internet üzerinden online satış imkanı da sunan firma, kaliteli kadrosu ile müşterilerin her türlü ihtiyacına cevap vermektedirler. Karşılaşılacak herhangi bir sorunla web sitelerinde bulunan müşteri hizmetleri ile 09.00 ile 19.00 arası her türlü soruna çözüm sağlamaktadırlar. Otellerin sınırsız ihtiyacını karşılamakta olup, web sitelerinde birçok otel tekstili ürününe yer veren firma, beklentileri çok iyi bir şekilde karşılar ve kaliteli hizmet sunar. Otel tekstil grubu bölümünde öncelikle kendi içerisinde Alez, Otel battaniyesi, Otel bornozu, Otel havlusu, Otel nevresimi, Otel pikesi, Otel yastığı, Otel yastık kılıfları, Otel yorganları gibi çeşitli gruplara ayrılır. Otellerin bu alandaki ihtiyaçların büyük kısmını sağlayan otel tekstil bölümü bu hususta oteller için bu ürünleri imalatçıdan tedarik etmesi kadar önemli bir durum olduğunu iyi bilirler. Sağladıkları kaliteli hizmet ile otellerin vazgeçilmezi arasında yerini alırlar. Otellerin direk imalatçıdan bu ürünleri sağlaması beraberinde kaliteyi ve kaliteli hizmeti de getirmektedir.
Otelloji Otel Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otelloji Otel Tekstil Ve Buklet San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: Tolga Turan
Adres: Gökevler Mh. Özdemir Sk. N:7/b Hera Resıdence B Blok Dükkan : 10 Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8862386
Web Sitesi: www.otelloji.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
120 Tel Nevresim Takım
Tüm bez grupları 100% pamuk, ring veya penye ipliktendir; optik beyaz, sanforse ve merserize işlemleri uygulanmıştır. Aynı zamanda tüm gruplar, ulu...
Otelloji Otel Tekstil firma bilgileri. Otelloji Otel Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otelloji Otel Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otelloji Otel Tekstil Ve Buklet San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.