Oto Ekspertiz

Şirket Hakkında
Oto ekspertiz computest sektöründe anahtar teslim test merkezleri kurmaktayız. Firmamız cihazların kurulacağı yerde keşif yaparak yerleşim projesi hazırlamakta, montaj ve kurulumu gerçekleştirmektedir. Cihazlar kurulduktan sonra sizin servisinizde gerekli süre eğitim verilerek, elemanlarınıza işlemlerin nasıl yapılacağı anlatılmaktadır.Oto ekspertiz amaçlı kullanılan cihazlardan Fren test cihazını aynı zamanda, araç muayene istasyonuna hazırlık amaçlı da kullanabilirsiniz.
Cihazları zemine gömerek montaj yapmak en iyisidir ancak bu mümkün değilse yani alt kat bodrum ise, cihazların rampalı montajı da mümkündür.
Sadece cihaz satışımız olduğu gibi kurumsal bir yapıya sahip olmaları isteyen müşterilerimize bayilik vermemiz de mümkündür. COMPUTEST markası ile oto ekspertiz bayilik koşulları için bizi arayın. Tel : 444 27 76
Oto Ekspertiz servisi açmak için herhangi bir özel belge gerekmez. İş yeri açma ruhsatı ile servis kurulur.
KOSGEB girişimci kurslarına katılıp, girişimci belgesi almış müşterilerimize yardımcı oluyoruz.
Oto Ekspertiz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oto Ekspertiz
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
Yetkili Kişi: Kadir Mates
Adres: Sancak Mahallesi 524 Sok No: 8/a-b Yıldız-çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4442776
Web Sitesi: www.otoekspertiz.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oto Ekspertiz firma bilgileri. Oto Ekspertiz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oto Ekspertiz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oto Ekspertiz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.