Otomasyonel Elektrik

Şirket Hakkında
Otomasyonel Elekrik

Firmamiz 2004 yilinda Umit Bayrak tarafindan kurulmus olup, etkin kadrosuyla bolgesel olarak musavir firma denetiminde bir cok projeyi gerceklestirmistir.Otomasyonel Elektrik cozum uretici ve sistem butunlestirici bir firma olarak musterilerinin komple elektriksel gereksinimini karsilamaktadir.Otomasyonel Elektrik ihtiyaclarin belirlemesi, proje tasarimi, imalat, test ve sistemin en verimli sekilde calisir durumda bulundurulmasi sureclerin tamaminda, hizli ve guvenilir hizmet verme ilkesiyle musterilerinin yaninda yer almaktadir.Otomasyonel Elektrik teknolojik urunleri kullanarak her turlu endustri tesisi, toplu konut (okul dersana vb..) elektrifikasyonu ve taahhut hizmetleri sunmaktadir.Otomasyonel elektrik taahhut sektorundeki gelismeleri yakindan takip ederek, cok hizli bir sekilde yeni teknolojiler hakkindaki bilgilerini surekli guncellestirmekte ve musterisiyle paylasmaktadir.Genis ve tecrubeli ekibiyle insaat sektorunde aranan bir firma olan Otomasyonel Elektrikte, her turlu elektrik alcak gelirim orta gelirim aktif reaktif pano malzemesi de bulabilirsinizbina konusma sistemleri ortak uydu sistemlerý dogalgaz kazanotomasyonlari prýz, anahtar, ampul, el feneri, her nevi kablo, anten, zil, armatur, aydinlatma, kisisel ve ortak anten cozumleri, trafo ve pil konusunda en uygun fiyati ve kaliteyi bulabileceginiz Otomasyonel Elektrik 4 yildir verdigi guvenle hizmetinizdedir.

Otomasyonel Elektrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otomasyonel Elektrik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: ÜMİT BAYRAK
Adres: MUSALLA BAGLARI MAH DÜZ YAZI SK NO 9/C
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2375278
Web Sitesi: WWW.OTOMASYONEL.COM
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Otomasyonel Elektrik firma bilgileri. Otomasyonel Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otomasyonel Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otomasyonel Elektrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.