Otopark Network

"Parking Network "

Şirket Hakkında
Hakkımızda
Parking Network – Otopark Network sitesi içerik olarak : Otopark Firmaları, Otopark Sistemleri, Otopark Uygulamaları, Otopark Haberleri, Otopark Geçiş Sistemleri, Otopark Ödeme Merkezi , Otopark Projesi, Otopark İnşaatı, Otopark Bariyeri ve Ödeme Sistemi, Otopark Vale Hizmeti, Otopark İşletmesi, Kapalı Otopark, Kapalı Otopark | Yerüstü, Kapalı Otopark | Yer altı, Mekanik Otopark, Otopark Firmaları, Havaalanı Otoparkı, Hastane Otoparkı, AVM-Otel Otoparkı, Üniversite Otoparkı, Belediye Otoparkı, Özel Otopark, Bina Otoparkı konularıyla ilgili firmaların yaptığı çalışmaları kapsamaktadır.

►www.parkingsite.net Parking Network – Otopark Network sitesi uzun süreli çalışmaların sonucunda kamu ve özel sektöre dahil yerli yabancı tüm firmaların tanıtım ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuştur.
Otopark Network
Ürün-Hizmetleri Hakkında
About us:The Parking Network of Turkey is firstly professional trade, industry, products, companies, tenders, jobs, fairs, sectoral parking network news, association for...

Hakkımızda;
Modüler Otopark
Motor Otopark
Otopark Danışmanlık Firması
Otopark Sistemleri Firması
Otopark Uygulama Firması
Otopark Sundurma Sistemleri
Otopark Yönetim Firması
Otopark Vale Firması
Otopark Zemin Firması
Otopark Bariyer Firması
Otopark Projesi
Otopark Mimarisi
Otopark İnşaatı
Mekanik Otopark vb. gibi konularda hizmet vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Otopark Network
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Kemal Pulhan
Adres: Caddebostan - Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 6020502
Web Sitesi: www.parkingsite.net
Ürünleri
Modüler çelik otopark sistemi; Otopark kapasitesi artırımında işletme kapanmadan kullanılan temelsiz bir sistemdir. İstendiğinde benzer bir alana n...
Motor Park motosiklet ve scooterlerin gibi iki tekerlekli araçların açık ve kapalı ortamlarda güven ile park etmesini sağlamak için tasarlanmış bir s...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Otopark Network firma bilgileri. Otopark Network adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otopark Network ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otopark Network firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.