Otto Kalıp Ve İskele Sistemleri

Şirket Hakkında
WOODFORM Ahşap Kirişli Kalıp Sistemleri, PROFORM Panel Kalıp Sistemleri, UNIFORM Çelik Kalıp Sistemleri, Döşeme altı iskelesi olarak, TT SCAF- H Tipi Masa İskele Sistemi, FL SCAF- Flanşlı İskele Sistemi, CL SCAF- Çanaklı İskele Sistemi, ST SCAF-H Tipi Kovanlı İskele Sistemi, TD PROP- Ayarlanabilir Dikme Sistemleri, Cephede çalışma iskele olarak, FA SCAF- Cephe İskele Sistemi, CL SCAF- Çanaklı İskele Sistemi, FL SCAF- Flanşlı İskele Sistemi yer almaktadır. İskele ve kalıp konusunda Türkiye’de bir standart bulunmamakla birlikte, üretimimizde BS 1139(EN 74) standardına uygun malzeme kullanmaktayız. Kullanmış olduğumuz borular EN 10305 normuna uygun sertifikalı borulardır. Ayrıca kalıp sistemleri A1 kalite sac çelikten otomatik robotlarda üretimi gerçekleştirmekteyiz. Boya teknolojimizde ise özel antipas rapit boya kullanılmakla birlikte, talep olması durumunda fırın boya yada galvanizlemede yapılabilmekteyiz.

Geçmişten günümüze hep fark yarattığımız sektörde, gelecekte de sizlere hizmet sunmaktan onur duyar, Endüstriyel İnşaat kalıp ve iskele sistemleri konusunda her türlü ihtiyacınıza çözüm ortağınız olabilmek dileğiyle

Otto Kalıp Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Otto Kalıp Ve İskele Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Hırdavat / Nalburiye
Yetkili Kişi: mustafa yapar
Adres: Topçular Mah. Tikveşli Çıkmazı No:17
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5447622
Web Sitesi: www.ottokalip.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Otto Kalıp Ve firma bilgileri. Otto Kalıp Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Otto Kalıp Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Otto Kalıp Ve İskele Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.