Ottoman Kebap

"Antep Mutfağının en lezzetli adresi"

Şirket Hakkında
Ottoman “kebap, yuvalama” tarihi yarımadada, sahip olduğu eşsiz sivil mimarlık örnekleriyle geçmişin tüm izlerini gözler önüne seren bir kültür mozaiği ;Fener Balat sahilindedir.



Antep ve Antakya mutfaklarının en lezzetli mezeleri, yemekleri ve kebaplarını tadabileceğiniz , mükemmel bir Haliç manzarasına sahip butik bir restorandır. Türk, Ermeni, Arap kültürlerinin bir kavşağı olan Antep Antakya mutfağı değişik lezzetlerden hoşlanan misafirleriniz için mükemmel bir deneyim olacaktır. Otuz ve kırk kişilik iki kattan oluşan restoranımız; guruplarınız , şirket yemekleriniz için uygun bir mekandır.
Yerli ve yabancı kaliteli şarap kavı ile Türk mutfağını denemek isteyen yabancı konuklarınızı gönül rahatlığı ile ağırlayabilirsiniz. Girişte yer alan açık mutfak ve teşhir bölümü kullanılan yöresel malzemelerin sergilendiği , bütün yemek ve mezelerin görülebildiği bir sergi gibidir.
Cacıklı arap köftesi, pirpirim aşı, sefer kitel köftesi, babagannuş, rubbeni, yuvalama kebbet tatlısı Ottoman da deneyebileceğiniz lezzetlerden birkaçı .







Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ottoman Kebap
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: M.Kemal Mazlum
Adres: Kadir Has Caddesi no 9 (üniversite bitişiği)Cibali Fatih
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6317567
Faks: (212) - 6319058
Web Sitesi: http://balatottoman.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ottoman Kebap firma bilgileri. Ottoman Kebap adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ottoman Kebap ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ottoman Kebap firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.