Ovakim Yapı Kimya Sanayi

Şirket Hakkında
OVAKİM YAPI KİMYA SANAYİ
TİCARET HAYATINA 1993 YILINDA BASLAYAN OVAKİM YAPI KİMYA SANAYİ İNSAAT VE IMALAT ALANINDA BU GUNE KADAR BASARIYLA HIZMET VERMEYE DEVAM EMEKTEDIR. KALITE VE FIYAT ORANTISINI ÜRETİMİYLE DOGRU ORANTIDA YANSITARAK MÜSTERİ KİTLESINI BU KONUDA BILINCLENDIRMEYI AMACLAMAKTADIR. HİTAB ETTİGİMİZ SEKTORUN BEKLENTILERINI IYI ANALIZ EDEREK OLUSTURDUGUMUZ URUN GAMINI DAHA DA GENISLETMEK VE USLENMIS OLDUGUMUZ MISYONUN GEREKLERINI YERINE GETIRMEK ADINA YATIRIM VE AR-GE CALISMALARIMIZA ARA VERMEKSIZIN DEVAM EDECEGIZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ovakim Yapı Kimya Sanayi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: SELİM GENÇ
Adres: SATIKADIN MAH. ANKARA BLV. GÖKMEN APT 98/A K
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 8000555
Web Sitesi:
Ürünleri
Çimento esaslı olup, yüksek yapışma ve elastikiyete sahip, suya, rutubete, dona ve ısı değişikliklerine dayanıklıdır. İç ve dış ortamda ısı izolas...
İç ve dış ortamda 3-15 mm yatay ve düşey derz aralığındaki karo aralarına tatbik edilen, elastik karakterli, suya, dona, ısı değişikliklerine, asi...
Çimento esaslı, yüksek yapışma gücü ve elastikiyet özelliğine sahip, ısı değişikliklerine, suya ve dona dayanıklı, 6-8mm yatak kalınlığına uygun p...
İlan Talep ve Teklifleri
Ekonomik Fayans Ve Seramik Yapıştırıcısı
FAYAN VE SERAMİK YAPISTIRMA HARCI TOPLU ALIMLAR İÇİN GECERLIDIR. NAKLİYE VE TESLIMAT ALICIYA AİITTIR. VERGİLER HARİCTİR.
Ovakim Yapı Kimya firma bilgileri. Ovakim Yapı Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ovakim Yapı Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ovakim Yapı Kimya Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.