Öz Altundal Tel Örgü Dikenli Tel Jiletli Tel Konya

Şirket Hakkında
ÖZ ALTUNDAL:Konyada örgü tel, dikenli tel, jiletli tel imalatı, pvc kaplı tel, panel çit ve tel örgü imalatı, kafes teli ve bahçe teli imalatı, halı saha panel çit, arsa tel örgü imalatı, tarla dikenli tel, bahçe panel çit ve bahçe kafes teli imalatı, tarla ve arsa tel örgü işi, bahçe panel çit işi, halı saha panel çit işi, tarla tel örgü işi, bahçe ve spor sahası pvc tel işi, gergi tel ve tel örgü beton direği ve tel örgü metal direği imalatı yapmaktadır.
Öz Altundal Tel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ÖZ ALTUNDAL;tarla ve arsa tel örgü işi, bahçe panel çit işi, halı saha panel çit işi, tarla tel örgü işi, bahçe ve spor sahası pvc tel işi, gergi tel ve tel örgü beton direği ve tel örgü metal direği imalatı, çit teli, jiletli tel, tel örgü çit, tel örgü fiyat listesi, dikenli tel, bahçe çiti, bahçe teli, kafes teli, pvc kaplı tel, bahçe çitleri, ucuz tel örgü, kafes tel örgü, ucuz tel örgü, kafes tel örgü, tel çit, panel çit, çit teli, bahçe çiti, beton çit, tel örgü çitler, desenli beton duvar,
İletişim Bilgileri
Firma: Öz Altundal Tel Örgü Dikenli Tel Jiletli Tel Konya
Sektörü: Maden ve Metal » Alaşım
Yetkili Kişi: Samir Altundal
Adres: F. Çakmak Mh. Muhammed İkbal Cd. 13 Blok No: 45 Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3424550
Web Sitesi: www.konyatelorgu.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öz Altundal Tel firma bilgileri. Öz Altundal Tel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öz Altundal Tel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öz Altundal Tel Örgü Dikenli Tel Jiletli Tel Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.