Öz Fetih Triko Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Firmamızın temeli 1972 yılında atılmış olup 1987 de kurumsal kimliği olan FETİH TRİKO ismini almıştır. Firmamız BAY-BAYAN giyimi üstüne uzman kadrosuyla piyasa devleri ile yarış içindedir.

Laleli de MA&Gİ FASHION markasıyla 20 nci yılını dolduran firmamızın ürün yelpazesinde TRİKO, MONT, T-SHİRT ve GÖMLEK çeşitlerimiz bulunmaktadır. Tüm ürünlerimiz kendimize ait 5000 m2 lik fabrikamızda üretilmektedir. Fabrikamızda iplik üretimi hariç her mamul fabrika içerisinde üretilmektedir. Yıllık üretim kapasitemiz 250.000 ila 300.000 adettir. İlkbahar/Yaz koleksiyonları ve Sonbahar/Kış koleksiyonları olmak üzere 4 çeşit koleksiyonumuz yeniliklerle hazırlanmaktadır.

Ürünlerimizin %65’i ihraç edilmektedir, % 35’i ise Türkiye piyasalarına dağıtılmaktadır.

İhracat yaptığımız başlıca ülkeler: RUSYA, UKRAYNA, LİTVANYA, LETONYA, ROMANYA, MOLDOVYA, BELARUS, POLONYA, MALTA, KAFKAS ve BALKAN Ülkeleridir.
Öz Fetih Triko
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öz Fetih Triko Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: Abdullah Örsün
Adres: Yavuztürk Mh. Hoşgörü Sk. Fetih Plaza C Blok No:10/1a üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4821615
Web Sitesi: www.fetihtriko.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Panço
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öz Fetih Triko firma bilgileri. Öz Fetih Triko adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öz Fetih Triko ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öz Fetih Triko Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.