Öz Makina Elektrik

Şirket Hakkında
1976 yılından beri hidrolik çalışma platformları ve hidrolik masalar konusunda ihtisas yapmış Türkiyenin en eski firmalarının başında gelir. Türkiyenin dörtbir yanında yüzlerce üretimi başarı ile kullanılmaktadır. Kalite ve emniyette dünya standardlarını takip eden firma CE kalite belgesi ve HD 1004 uygunluk belgesi sahibidir.

2000 yılından itibaren ürettiği çalışma platformlarını, hidrolik masalarını ve kule sistemlerini dünyanın birçok ülkesine ihraç etmeye başlamıştır.
Öz Makina Elektrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öz Makina Elektrik
Sektörü: Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: Sinan Öz
Adres: 682. Sok. No:33-35 06370 Ivedik Organize Sanayi Bolgesi
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3953195
Faks: (312) - 3955186
Web Sitesi: http://www.ozmakina.com.tr
Ürünleri
Siz hiç 8 metre yüksekliğinde bir merdivene elinizde alet çantası ile çıkıp çalıştınız mı? Çalışmadıysanız hiç denemeye kalkışmayın...Eğer çalıştıysan...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öz Makina Elektrik firma bilgileri. Öz Makina Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öz Makina Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öz Makina Elektrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.