Öz Marka Yapı Müh. Mim. İnş. Taah. Hayv. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
MERKEZİ KARTALDA OLAN ŞİRKETİMİZ SEKTÖRÜNDE ATA MESLEĞİNİ YAPMANIN ONURUNU VE MÜCADELESİNE VERMEKTEDİR. İNŞAAT SEKTÖRÜNDE 2. VE 3. KUŞAĞI İLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDEN ŞİRKETİMİZ SEKTÖRDEKİ BAŞLANGICI 1960 LI YILLARA KADAR UZANMAKTADIR. KENDİSİNİ TEKNOLOJİJ VE BİLİMSEL GELİŞMELERE GÖRE ADAPTE ETMEYE ÇALIŞAN ŞİRKETİMİZ BİR AİLE ŞİRKETİ OLUP İNŞAAT KONUSUNDA ÇEVRE DÜZENLEMESİNDE ALT YAPI VE KONUT İŞLERİNDE TAŞERON VE MÜTEAHHİT OLARAK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEKTEDİR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öz Marka Yapı Müh. Mim. İnş. Taah. Hayv. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: N.CENK ELMALIOĞLU
Adres: ATALAR MAH. ÜSKÜDAR CAD. NO:146/1 KARTAL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3894249
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Konut Projelerinizde Daire Karşılığı Malzemeli İnce Kaba Ve Çevre Düzenlemesi İşleriniz Yapılır
YAPMAKTA OLDUĞUNUZ YA DA YENİ BAŞLAYACAĞINIZ KONUT PROJELERİNİZDE DAİRE KARŞILIĞI KABA İNŞAAT İŞLERİNİZ MALZEMELİ OLARAK AYRICA ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNCE...
Öz Marka Yapı firma bilgileri. Öz Marka Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öz Marka Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öz Marka Yapı Müh. Mim. İnş. Taah. Hayv. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.