Özaltun Mutfak & Banyo Dekorasyon

Şirket Hakkında
1998 yılında kurulan firmamız, Siteler Ankara mobilya ve dekorasyon üzerine çalışmakta olup, imalatlarında en önem verdiği husus müşteri talepleri doğrultusunda hareket ederek müşteri memnuniyetinin sağlanmasıdır.

Firmamız mobilya imalatçısı bir firma olup, Banyo Dolapları, Mutfak Dolapları, Gömme Dolaplar, Raylı Dolaplar, LCD Üniteleri, Vestiyerler, Amerikan Panel Kapı, Masif Kapı, Kamelya ve Banko imalatı gerçekleştirmektedir.

İmalatlarında her zaman görüntü ve şekil güzelliğine, müşteri memnuniyetine önem veren firmamız, Siteler Ankara’daki atölyesinde ve Yeni Etlik Caddesindeki showroomunda siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.

Siz değerli müşterilerimizi, değerli sipariş ve talepleriniz için Etlik'teki Mobilya Showroomumuza ve Siteler Ankara’daki fabrikamıza bekleriz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özaltun Mutfak & Banyo Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Elvan ALTUNKAYA
Adres: Ereğli caddesi No.49/3 Siteler,Altındağ
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3491445
Web Sitesi: www.ozaltunmutfak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özaltun Mutfak & firma bilgileri. Özaltun Mutfak & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özaltun Mutfak & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özaltun Mutfak & Banyo Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.