Ozan Balık Estetik Merkezi

Şirket Hakkında
Ozan Balık Estetik, İstanbul ili Terrace Fulya Residence Hakkı Yeten Caddesi No:11 C1 Kat:7 D:28 Fulya/Şişli adresinde bulunmaktadır. Firma Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Ozan Balık dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ozan Balık Estetik Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
Yetkili Kişi: Ozan Balık
Adres: Terrace Fulya Residence Hakkı Yeten Caddesi No:11 C1 Kat:7 D:28 Fulya/Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2155333
Web Sitesi: http://www.ozanbalik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ozan Balık Estetik Merkezi firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Ozan Balık Estetik firma bilgileri. Ozan Balık Estetik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ozan Balık Estetik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ozan Balık Estetik Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.