Ozan Dil İngilizce Ve Almanca Kursları

Şirket Hakkında
ViZYONUMUZ

Sosyal ve iş yaşamına etkin katılım saglamak için çaba gösteren bireylere gerek yabancı dil ve gerekse Bilgisayar programlari konusunda egitim yardımı sunmak. Bunu en ekonomik ve etkin hale getirmek için gerekli önlemleri almak.

MİSYONUMUZ

İNGİLİZCE KURSU VE BİLGISAYAR DESTEĞİ;

Bütün halkımızın İngilizce ve bilgisayar eğitimi almalarına olanak sağlamak, Hatta ikinci bir dil edinmelerinin yolunu açmak ve kendilerine ekonomik ve esnek saat içeren programlar sunmak,

HER GÜN İNGİLİZCE VEYA ALMANCA KURSLARI

Her bireyin çekinmeden ilgi duyacagi kesintisiz eğitim programları; İgilizce , Almanca veya Bilgisayar kursları için zaman sorunu olmaksızın bir egitim imkânı sunmak. Bunlar her gün her saat izleme olanaği bulacaği esnek programlardır.

BASARILI OLMA KAYGISI

Bütün bireylere ögretme garantisi vermek ve bunu tamamen uygulamak. Yıllardır uyguladiğımız sisteme dâhil olan ücretsiz tekrarlar vererek % 100 basarıyı saglamak.

Hiçbir ögrencimize kursun sonunda kaygısız kalmamak. Gerekirse defalarca ders tekrarları vermek suretiyle basariyi garanti etmek.

Bütün bireylere ögretme garantisi vermek ve bunu tamamen uygulamak. Yıllardır uyguladığımız sisteme dâhil olan ücretsiz tekrarlar vererek % 100 basarıyı saglamak.

Hiçbir ögrencimize kursun sonunda kaygısız kalmamak. Gerekirse defalarca ders tekrarları vermek suretiyle basarıyı garanti etmek.

Hedefimiz herkesin eğitim sonrası kendi kariyerlerine uygun işler bulmaları için, gerek k
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ozan Dil İngilizce ve Almanca kursları yanı sıra; Aile birleşim kursları(A1 sertifika programları), Hollandaca, Rusça, Japonca kurslarını da her seviyede verebilmekte. Yabancılar Türkçe kurslarında yıllara dayanan deneyimimizle adaylara hem ekonomik hem de esnek saat aralıkları önerebilmekteyiz. Kurslarımızda garanti sistemi geçerlidir. Yani adaylar bir kur için bir defa ücret öderler. Uzman kadromuz tekralara işi bırakmadan bir defada her seviyedeki bilgileri verebilecek düzeyde deneyim ve bilgiye sahiptir. 1997 yılından beri binlerce kursiyerimize meslek kazandırma yolunda çok öz verili çalıçmalar yapmıştır. Halkımızın bizi çok tercih etmesi bunu kanıtlar niteliktedir. Ekonomik fiyatlar sunarak her kesimden insanımıza yardımcı olabiliyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Ozan Dil İngilizce Ve Almanca Kursları
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Kursu
Yetkili Kişi: Efsal Balyer
Adres: Eski Osmanlı sk. No:4-C Mecidyeköy emniyeti yanı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3565132
Web Sitesi: www.ozandil.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ozan Dil İngilizce firma bilgileri. Ozan Dil İngilizce adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ozan Dil İngilizce ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ozan Dil İngilizce Ve Almanca Kursları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.