Özas Gümrük Müşavirligi Ltd Şti

"ticari sırlara sadık hızlı ve güvenli gümrükleme"

Şirket Hakkında
ÖZAS GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ mesleğine bağlı saygın yöneticileri , müşteri sorumluluğu bilincinde , çalışkan ve güvenilir idari kadrosu , özel frekanslı iletişim cihazları ile donanımlı uzman gümrük operasyon elemanları , gümrük müdürlüklerine bilgisayar ağı üzerinden bağlantılı modern altyapısı , ekonomik değerlere önem veren bireysel ve fonksiyonel hizmet anlayışı ile ithalat , ihracat ve diğer gümrük rejimlerinin fiili işlem süreçlerinde çözüm ortağınız olmak için kurulmuştur. Eskiye dayanan geçmişi ile , mesleki açıdan etik değerlere ve prensiplere bağlı kalmayı ilke edinen ÖZAS GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ , Her zaman müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşımayı hedeflemiştir. Ürettiği hizmetin kalitesini yükseltmenin bilincinde olarak , yatırıma , eğitme ve kendini geliştirmeye önem veren firmamız , dış ticarete konu ürünlere ilişkin olarak izlenmesi gereken yöntemleri titizlikle inceler ve profesyonel kadrosu ile en kısa sürede çözüme ulaştırır. Başarının doğru çözümle , mükemmelliğin doğru seçimle gerçekleştiğine inanıyorsanız biz mükemmelliğe hazırız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özas Gümrük Müşavirligi Ltd Şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Gümrük Müşavirlikleri
Yetkili Kişi: adnan öztoprak
Adres: 7-8 kısım ata sitesi c7 b blok daire no.19 ataköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5603218
Faks: (212) - 5593031
Web Sitesi: http://www.ozasgumrukleme.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Hızlı Ve Güvenli Gümrükleme
istanbul, ankara gümrüklerinden yapılacak olan ithalat ve ihracat işlemleriniz uygun fiyatlarla sonuçlandırılır.
Özas Gümrük Müşavirligi firma bilgileri. Özas Gümrük Müşavirligi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özas Gümrük Müşavirligi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özas Gümrük Müşavirligi Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.