Ozbayram Teknik Hırdavat

Şirket Hakkında
ÖZBAYRAM TİCARET TEKNİK HIRDAVAT VE RULMAN 2000 yılından bugüne dek sanayi sektöründe önemli bir yer alan TEKNİK HIRDAVAT ve RULMAN sahasında faaliyetlerini sürdürmektedir. Kuruluş amacı ve hedefleri doğrultusunda sürekli artan bir ivmeyle ilerleme kaydeden ÖZBAYRAM TİCARET gücünü genç ve dinamik kadrosundan ve temsilciliğini yaptığı dünya lideri markalardan almaktadır. Kurumsallaşma aşamasında önemli adımlar atan ÖZBAYRAM TİCARET müşteri odaklı satış hizmetiyle bugün, sektörün vazgeçilmezlerinden biri haline gelmiştir. ÖZBAYRAM TİCARET, profesyonel yönetim sistemi genç ve başarılı kadrosuyla gerek satış ve pazarlama konularında gösterdiği başarıyla sektörde hak etttiği yerde olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Dünya standartlarını, Türk sanayicisinin hizmetine sunduğumuz için mutluluk duymaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Her çeşit Rulman, Döküm Elektrod, Matkap ucu, Kılavuz, Parmak Freze, Rayba, Daire testere, Elmas uç, Hidrolik Pompa ve Hidromotor Çeşitleri
AZDIRMA FELLOW RASPA KONİK DİŞLİ BIÇAKLARI DP AZDIRMA ÇAKILARI ZİNCİR DİŞLİ ÇAKILAR TRİGER VE ÖZEL MODÜLLER
İletişim Bilgileri
Firma: Ozbayram Teknik Hırdavat
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: CUMALİ BAYRAM
Adres: rami kışla cad.paşmakçı san.sit. no:449 topçular-rami/ist
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5677747
Faks: (212) - 5677747
Web Sitesi: http://wwwturkticaret.net/OZBAYRAMRULMAN
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ozbayram Teknik Hırdavat firma bilgileri. Ozbayram Teknik Hırdavat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ozbayram Teknik Hırdavat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ozbayram Teknik Hırdavat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.