Özcan Aydınlatma San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Özcan Aydınlatma Tic. Ltd. Şti. 1987 yılında İstanbul Şişhane’de 60 metrekarelik alanda kuruldu. 22 yıldır sürdürdüğü üretim faaliyetlerini halan Küçükköydeki iş merkezinde devam ettiriyor.
Klasik kristal avizeler üretimi ile sektöre adım atan Özcan Markası, zaman içinde klasik çizgisini modern trendler ile birleştirdi. Modern aydınlatma ürünleri ile müşterilerini daima farklı tasarımlar ile buluşturdu. Bugün koleksiyonunda dekoratif aydınlatma armatürleri, ledli avize armatürleri, duvar aplikleri, masa lambaları ve çok çeşitli aplikler yer alıyor. 2009 yılı koleksiyonunda 80 adetten fazla yeni ürün sergiliyor. Özcan markasının kalitesi CE, SASO, GOST, ISO ve ICPE gibi uluslar arası ürün uygunluk normları tarafından tescillidir.






Özcan Aydınlatma San.tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1987 yılında İstanbulda kurulan Özcan Aydınlatma, klasik tarzda avize üretimine başlamıştır.

Üretime başladıktan 14 yıl sonra 2001 yılında, şuan üretim tesisi olarak kullanmaya devam ettiği 5500 metrekarelik iş merkezine taşındı.

Türkiyenin ve dünyanın aydınlatma sektöründe büyüme potansiyeline paralel olarak ürün gamını dekoratif ve modern aydınlatma ürünleri ile zenginleştirmiştir. Mevcut koleksiyonunda iç mekanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kalitede avizeler, masa lambaları, aplikler, armatürler, spot lambalar, sarkıtlar, lambaderler yer almaktadır. Şirket, sadece kendi bünyesinde üretilen ürünleri değil bazı ithal ürünlerin yurtiçi satışlarını ve ihracatını da yapmaktadır.

Şirket, Türkiye’nin aydınlatma sektöründe imalat ve ihracatında öncü konumundadır.100’ü aşkın personel istihdam etmektedir. Bunun yanı sıra ülke çapındaki bayi ve satış sonrası hizmetler ağında en güvenilir şirketlerden biridir.

İletişim Bilgileri
Firma: Özcan Aydınlatma San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: ÖZCAN AYDINLATMA
Adres: YENİ MAH.CEBECİ CAD.ELMABAHÇESİ KÜÇÜKKÖY GAZİOSMANPAŞA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4794567
Web Sitesi: www.ozcanaydinlatma.com.tr
Ürünleri
SATÜRN SARKIT
ROMA AVİZE
ARUNDO AVİZE
ALF SARKIT
VİZYON AVİZE
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özcan Aydınlatma San.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Özcan Aydınlatma San.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özcan Aydınlatma San.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özcan Aydınlatma San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.