Özdoğanlar Toptancılık İnşaat Ve Reklamcılık San Tic Ltd Sti ( Spot Center)

Şirket Hakkında
Firmamız cumhuriyet caddesi yurdakul sokak no 17 avcılar isatanbul adresinde Toptan gıda, temizlik, sarf(anbalaj) hırdavat gibi ürünleri toptan satışını yapmaktadır merkez mahallesi Marmamra caddesi ozan bağcılar iş merkezi 29/81 adresinde insaat yapım işi, internet yazılım işi, reklamcılık ve bakbunda.com haberavcılar.com da aralarında olduğu iş yerlerinin yöteimini yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özdoğanlar Toptancılık İnşaat Ve Reklamcılık San Tic Ltd Sti ( Spot Center)
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Stokları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Celal Yüzbaşıoğlu
Adres: Merkez Mahallesi Marmara Caddesi Ozan Bağcılar İş Merkezi No 29 -81 Avcılar İstanbul Sube Cumhuriyet Caddesi Yurdakul Sokak No 17 Avcılar İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5092296
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özdoğanlar Toptancılık İnşaat firma bilgileri. Özdoğanlar Toptancılık İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özdoğanlar Toptancılık İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özdoğanlar Toptancılık İnşaat Ve Reklamcılık San Tic Ltd Sti ( Spot Center) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.