Özel Kartopu Anaokulu

"mutlu bir gelecek"

Şirket Hakkında
Okulumuz 0-6 yaş arası çocuklara hizmet veren, M.E.B.e bağlı 3 katlı bir villa ve bahçesinden oluşan özel bir kurumdur.
Dört, beş ve altı yaş grubu öğrencilerimiz eğitim öğretim çalışmalarını tam günlük bir program ile sürdürmektedir. Minik yavrularımız matematik, temel dil etkinlikleri, fen bilimleri, coğrafya, İngilizce resim, müzik, beden eğitimi, bilgisayar derslerinin yanı sıra halk oyunları, satranç, seramik, drama, modern dans alanlarında da yeteneklerini geliştirmektedirler. Tüm bu etkinlikler konusunda deneyimli branş öğretmenleri tarafından yürütülmektedir.
Yavrularımız eğitim hayatına ilk adımını Kartopu Anaokulumuzda atar. Bu sayede kendisini rahatça ifade edebilme becerisine sahip, hem kendi hem de yabancı kültür ürünlerini kavrayabilen, okuyan, araştıran, sorgulayan ve yorumlayabilen, hayatta karşılaştıkları sorunlara çeşitli bakış açısıyla yaklaşan, somut düşüncenin yanında soyut düşünceyi de kullanabilen, araştırmacı, önyargısız, yerinde karar verebilen, matematiksel sayı ve sembolleri iletişim sürecinde kullanabilen, sorumluluk sahibi, özgüvenli, dürüst, öğrenmeyi ve başarıyı hedef edinmiş bireyler olarak yetişirler.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özel Kartopu Anaokulu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: Salih Melek
Adres: Mimar Sinan mah. Fesleğen Sokak 4. Etap 2.Kısım S-73 Villa Başakşehir - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4879299
Web Sitesi: www.kartopucocuk.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özel Kartopu Anaokulu firma bilgileri. Özel Kartopu Anaokulu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özel Kartopu Anaokulu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özel Kartopu Anaokulu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.