Özeliş Plastik

Şirket Hakkında
ÖZELİŞ PLASTİK 2008 yılında inşaat malzemeleri alanında üretim ithalat ve ihracat yapmak üzere kurulmuştur. "Her zaman kaliteli üretim" ve "kaliteli ürün ihracat çeşitliliği" ilkesiyle yola çıkan, ÖZELİŞ PLASTİK Türkiyede ciddi atılımlar sonucunda hem "sektörün lider kuruluşu" hem de "sektörün ihracat lideri" olmayı hedeflemiştir.

ÖZELİŞ PLASTİK plastik ve demir ürünleriyle inşaata, ve nakliyeye dayalı çimento, otomotiv, mobilya, beyaz eşya, evye, musluk gibi çeşitli sektörlere yönelik ihracat yapmaktadır.

Ürün Çeşitliliği ve Grupları

ÖZELİŞ PLASTİK, 7500 ü aşan ürün çeşidine sahiptir. Müşterilerimizin bu ürünlerden en yüksek faydayı ve memnuniyeti elde edebilmesi için ÖZELİŞ ürünleri entegre (birbirini bütünleyen) sistemler şeklinde üretilirler.

PVC Kapı ve Pencere Profilleri, PVC Çatı Olukları, PVC Temiz Su ve Atık Su Boruları ve Ek Parçaları, PVC Derin Kuyu Boruları, PVC Hortum Grupları, Kauçuk ve PE Esaslı Hortumlar, PPRC Sıhhi Tesisat Boru ve Ek Parçaları, HDPE Borular, LDPE Borular, EF Ek Parçalar, PE Ek Parçalar, PE 80 Doğalgaz Boruları, Drenaj Boruları, Çift Cidarlı Kablo Muhafaza Boruları, EPDM Conta Üretimi, Metal Enjeksiyon Üretimi (menteşe ve pencere bağlantı elemanları), PEX Mobil Sistem ve Zeminden Isıtma Boruları, Pex Al Pex Boru ve PPSU Ek Parçaları, Damlama Sulama Boruları Çimento, Evye, Batarya Musluk gurubu gibi binlerce ürünü Türkiyenin ve dünyanın pek çok yerinde hizmet veriyor.
Özeliş Plastik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özeliş Plastik
Sektörü: Maden ve Metal » Boru Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Boru Teçhizatı
Yetkili Kişi: murat çetinkaya
Adres: beykent yavuz sultan selim blv.gürpınar yolu keleş plaza no:11 kat:8 daire 134-134 b.çekmece-istanbul/turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8715416
Web Sitesi: www.ozelisplastik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
ÖZELİŞ PLASTİK 2008 yılında inşaat malzemeleri alanında üretim ithalat ve ihracat yapmak üzere kurulmuştur. "Her zaman kaliteli üretim" ve &...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özeliş Plastik firma bilgileri. Özeliş Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özeliş Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özeliş Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.