Özeller Mobilya Ve Kimya Sanayi

Şirket Hakkında
Özeller Mobilya Ve, Kayseri ili cumhuriyet mah.tennuri cad.horozoğlu işhanı kat :3 no 19 KAYSERİ adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » İnorganik Kimyasal Madde sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi MEHMET TOKTEMUR dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TÜRKİYEDE TEK OLAN ÇEVRE TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN İÇ ANADOLU BÖLGE BAYİSİYİZ.TOPRAĞA DÖKÜLEN PETROL VE TÜREVLERİNİ TEMİZLER TOPRAĞIN DAHA VERİMLİ HALE GELMESİNE VESİLE OLURUZ.TIKANAN FOSEPTİKLERİ ÜRÜNLERİMİZLE KOLAYCA AÇABİLİRSİNİZ.HAVUZ VE SU ARITMA TESİSLERİNİN TEMİZLİĞİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.DETAYLI BİLGİ İÇİN ARAYIN GÖRÜŞELİM.
İletişim Bilgileri
Firma: Özeller Mobilya Ve Kimya Sanayi
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » İnorganik Kimyasal Madde
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya Sanayi Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: MEHMET TOKTEMUR
Adres: cumhuriyet mah.tennuri cad.horozoğlu işhanı kat :3 no 19 KAYSERİ
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2324689
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özeller Mobilya Ve firma bilgileri. Özeller Mobilya Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özeller Mobilya Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özeller Mobilya Ve Kimya Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-11-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.