Özen Dişli Ve Mak.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Atölyemiz 1968 yılında Balat semtinde 100m²’lik dükkan içinde 1 adet 5m’lik torna ile iş hayatına adım atmıştır. Zaman içinde gelişen Türkiye’ye katkıda bulunmak ve kendilerini yenilemek amacıyla makine parkını geliştirmiştir. Kapasitesini büyütmüş, ihtiyaçlara cevap vermeye başlamıştır. Global dünyada süratle gelişen Türk sanayisinde bununla kalmamış, yeni bir yüzyıla girmiş milenyum çapında demode olan makine parkını yenilemiştir. İmes Sanayi Sitesi’nde 600m²’lik bir imalathane ile tecrübesini birleştirip yurtiçi ve yurtdışı projelere imzasını atmaya başlamıştır. Yeni jenerasyon ve dinamik elemanları ile teknolojinin tüm olanaklarından yararlanarak geniş bir ürün yelpazesine sahip olmuştur. Gelecek için umut veren başarılı bir girişimci sıfatı almaya hak kazanmıştır. Kalite ve zamanında teslim ilkemizdir.

Müşteri Memnuniyeti + Kalite = Kalitenin Altına Atılan İmza Özen Dişli ve Makine Sanayi LTD. ŞTİ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özen Dişli Ve Mak.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Makina » Makina Aksamı
Yetkili Kişi: HIZIR BAYKUŞ_UĞUR BAYKUŞ
Adres: İMES SAN.SİT.A BLOK 101.SOK.NO 15 ÜMRANİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3141844
Web Sitesi: ozendisli.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özen Dişli Ve firma bilgileri. Özen Dişli Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özen Dişli Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özen Dişli Ve Mak.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.