Özkan@genç Evden Eve Nakliyat

Şirket Hakkında
1970 YILINDA KARAYOLU İLE YÜK VE YOLCU TAŞIMACILIĞIYLA BAŞLAYAN HİZMETİMİZ 2000 Lİ YILLARA GELDİĞİMİZDE BİR EV EŞYAMIZIN TAŞINMASI SIRASINDA ÇIKAN OLAYLARDAN DOLAYI BAŞKA KİŞİLERİNDE MAĞDUR OLMAMASI İÇİN EVDEN EVE SEKTÖRÜNDE DÜZGÜN, HIZLI, EKONOMİK, GÜVENLİ VE GÜLERYÜZLÜ HİZMET VERMEK ÜZERE YERİMİZİ ALMAMIZA NEDEN OLDU.MİSYONUMUZ 1. DERECEDE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.BUNUN İÇİN DENEYİMLİ VE EĞİTİMLİ ELEMANLARIMIZLA VE SON MODEL ARAÇLARIMIZLA HİZMETİMİZE DEVAM EDİYORUZ.HEDEFİMİZ EN YENİ, EN SAĞLIKLI EVDEN EVE TAŞIMA MALZEMESİ VE EĞİTİMLİ ELEMANLARLA ÇALIŞARAK LİDER FİRMA OLUP SEKTÖRDEKİ KALİTE REKABETİNİ ARTIRMAKTIR.BUNU DA BAŞARDIĞIMIZI SANIYORUZ.ÖYLEKİ EVDEN EVE TAŞIMA SEKTÖRÜ ŞU ANDA TÜRKİYENİN EN ÇOK GELİŞEN SEKTÖRÜDÜR.EŞYALARINIZI İSTER ŞEHİR İÇİ İSTERSE TÜRKİYENİN EN ÜCRA KÖŞESİ OLSUN EVİNİZDEN ALDIĞIMIZ GİBİ YERİNE YERLEŞTİRECEĞİMİZİ GARANTİ EDİYORUZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özkan@genç Evden Eve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Abdurrahman Güneş-Sait Özkan
Adres: Marmara cad.No/46 kocamustafapaşa/Fatih
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6320169
Web Sitesi: www.ozkangencevdeneve.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Evden Eve Nakliyatta İndirim
15 haziran_15 eylül tarihler arasında evini taşıyacak kamu personeline 15 mayıs 2010 tarihine kadar sözleşme yapmaları halinde %20 İndirim acele edin ...
Özkan@genç Evden Eve firma bilgileri. Özkan@genç Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özkan@genç Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özkan@genç Evden Eve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.