Özlü Kimya

Şirket Hakkında
Özlü kimya 1993 yılında kurulmuş ve temizlik sektörüne hitap eden bir firmadır.2008 yılında oto bakım ürünleri sektörüne giren firmamız araç bakım ürünleri sektöründe lider firmalardan biridir.Firmamız ürünlerini yurt dışında Azerbaycan, Türkmenistan ve İran'a ihraç etmektedir.Türkiye de bir çok ile toptan satış yapmaktadır.Bayilik sistemine yeni geçen firmamız tüm Türkiye ye açılma hedefindedir.Sizde bayimiz olmak istiyorsanız veya ürünlerimizi toptan olarak almak istiyorsanız bize ulaşınız.
Özlü Kimya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özlü Kimya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
Yetkili Kişi: Hasan Turan
Adres: Organize sanayi bölgesi/Van
Şehir: Van
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 4352789
Web Sitesi: http://www.softigne.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özlü Kimya firma bilgileri. Özlü Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özlü Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özlü Kimya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.