Özseyhan Mob.oto.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Tarihçe
Özseyhan Ofis Mob. Ltd. şti. Enkamo Markasıyla 2008 yılının ocak ayında Adıyaman Organize sanayi bölgesinde Kurulmuştur. Bireysel ve kollektif çalışma alanlarına en yaratıcı ve en yenilikçi çözümleri sunan Enkamo, sahip olduğu global vizyon, girişimci ruh ve dinamizm ile geleceğin ofislerini bugünden tasarlamayı amaçlamaktadır.

Vizyon ve Misyon

Müşterilerimize uygun çalışma ortamı sunacak mobilya üretmek. Çalışırken rahat etmelerini sağlayacak ve göze hitap eden ofis mobilyaları üretmekte kararlı ve istekliyiz. İsteklerimizi uyumlu çalışma ortamı profesyonel tasarım işlevsel ergonomik ve yaşam dostu ürünler üreterek sizlere sunacağız.

Tasarım ve ar-ge
Özseyhan Ofis Mobilya Güçlü ekibiyle günden güne değişen mobilya çizgilerine yön vermeyi ve ofis ortamını keyifli ve konforlu bir hale getirmeyi hedeflemektedir.

İş Etiği Kurallarımız
Müşterilerimizle olan bütün ilişkilerimizde dürüst ve içten olmak. İstedikleri ürün ve hizmetleri zamanında eksiksiz ve hatasız olarak sunmak. Çalışanların haklarına saygı göstermek ve onlara uygun koşullarda çalışma alanı sağlamak Tedarikçilerimize adil dürüst ve saygılı davranmak.


Özseyhan Mob.oto.san.tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Özseyhan Mob.oto.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ofis Mobilyaları
Yetkili Kişi: t.zeynal özsayın
Adres: organize san.böl.12.cad.no:12
Şehir: Adıyaman
Ülke: Türkiye
Telefon: (416) - 2272090
Web Sitesi: www.enkamo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özseyhan Mob.oto.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Özseyhan Mob.oto.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özseyhan Mob.oto.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özseyhan Mob.oto.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.