Öztürk İnşaat A.ş.

Şirket Hakkında
Yapacağımız işlerde sıfır risk politikası uygulamaktayız. Çünkü uzman ekibimiz işlerini itina ile yaparak noksansız teslim etmektedir. Yaptığımız işlerde mühendis ve teknisyen ekibimizin gözetimi altında öncelik ‘can güvenliği’ sağlayarak hatasız işlerimize başlamaktayız. Yaptığımız sözleşmeler gereği yapacağımız işler eskizsiz ve zamanında teslim ediyoruz.

Çalışma esnasında çevreye ve doğaya zarar vermemeye, işlerimizi itina ile yapmaya önem göstermekteyiz.

Çalıştığımız birçok firmadan yaptığımız iş gereği ve gösterdiğimiz hassasiyetten dolayı çeşitli ödüllere layık görülmekteyiz. Önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetidir. Çalışmalarımız 10 yıl garanti kapsamında teslim ediyoruz. Yapacağımız işlerde ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Müşterilerimizin bütçelerini göz önünde bulunduruyoruz. İşlerimizi piyasanın %10 altında yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öztürk İnşaat A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: ALİ TÜRK
Adres: ALTIYOL KUŞDİLİ CADDESİ NO: 12 EFES İŞ HANI KAT : 2 NO:134 KADIKÖY / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3477556
Web Sitesi: www.ozturkmantolama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öztürk İnşaat A.ş. firma bilgileri. Öztürk İnşaat A.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öztürk İnşaat A.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öztürk İnşaat A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.