Öztürk Kontraplak Ltd.şti

"Kontraplak Su Kontrası ve Kavak Kontrplak da öncü firma"

Şirket Hakkında
Firmamız 2005 yılında İstanbul Anadolu yakası Kartal Yakacık semtinde kurulmuş olup faaliyet alanları içerisinde; Marin Kontrplak, Kontraplak, Osb, Plywood, Kayın Marin Kontrplak, Kavak Kontrplak, Su Kontrası, Huş marin Kontrplak, Ekopan, Ecowood, Çam Marin Kontrplak, Filmli Kontrplak, Filmsiz Kontrplak, Filmli Plywood, Filmsiz Plywood, Kereste ve diğer Kontrplak ürün çeşitlerinin toptan ve perakende satışını yapmaktadır. En iyi çözüm ve en iyi fiyatları firmamızda bulabilirsiniz.

Sitemizden Kontraplak fiyatları, kontrplak çeşitleri, su kontrası, su kontrası fiyatları, kavak kontrplak fiyatları, çam, kayın, huş, eğzotik, kontrplak, beton kontrplak, marin kontraplak, çeşitleri, teknik detayları, ebatları, kullanım alanları, ölçüleri ve ayrıca plywood, plywood fiyatları ve kullanım alanlarını ekopan ve ecowood ürünleri hakkında fiyat ve kullanım alanlarını bulabilirsiniz.

Amacımız en kaliteli malzemeyi en kısa zamanda müşterimizin hizmetine sunmaktır.

Bu bağlamda firmamızın çalışmaları daha kaliteli ve daha hesaplı malzemeyi tüketicinin hizmetine sunma ilkesiyle devam etmektir.
http://www.ozturkkontrplak.com
Öztürk Kontraplak Ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kontrplak, Su kontrası, Kavak Kontrplak, Petek Desen Plywood, Tırtıklı Plywood, plywood, osb 4mm 6mm 8mm 12mm 15mm 18mm 20mm ve üstü tüm kalınlıklarda ve 2200x1700mm 1250x2500 mm ölçülerinde stoklarımızda mevcuttur.
İletişim Bilgileri
Firma: Öztürk Kontraplak Ltd.şti
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: Osman Hızlı
Adres: Hürriyet Mah. Adnan Kahveci Cad. Dalyan Sk. No:17/a Kartal
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4527732
Web Sitesi: http://www.ozturkkontrplak.com/
Ürünleri
KAVAK KONTRPLAK Üre formaldehit tutkaldan üretilen kavak ağaçlarından elde edilen kavak kontrplaklar mobilya, hobi, inşaat, otomotiv dış mekan ...
MARİN SUYA DAYANIKLI KONTRPLAK Marin suya dayanıklı ve normal olarak üretilen kayın, ağaçlarından elde edilen Kontrplaklar mobilya, inşaat, oto...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öztürk Kontraplak Ltd.şti firma bilgileri. Öztürk Kontraplak Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öztürk Kontraplak Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öztürk Kontraplak Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.