Özyapı İnşaat Ve Yapı Malz.tic.ltd.şti

"doğru ürün,doğru uygulama,doğru adres"

Şirket Hakkında
özyapı inşaat firması; Vizyonumuz, sürekli gelişen inşaat sektöründe geçmişten gelen deneyimlerimiz ve sahip olduğumuz profesyonel güçlü teknik kadro ile planlı ve programlı bir şekilde büyüyerek daha büyük projelerle geleceğin firması olmaya yöneliktir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Özyapı inşaat firması, yapı sektöründeki uzman markalar eşliğinde inşaat, tadilat, restorasyon, dekorasyon, iç mekan sistemleri-dış cephe ısı yalıtım sistmeleri, izalasyon-mantolama, iç-dış mekan sıva-boya, alçı sıva, zemin-duvar, kartonpiyer-alçıpan iç mekan bölmeleri, asma tavan sistemleri, çatı kaplama sistemleri, seramik-fayans uygulamalrını profesyonel ekip eşliğinde kesin çözümler üreterek hizmet vermektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Özyapı İnşaat Ve Yapı Malz.tic.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: ismet artuc-orhan bozkaya
Adres: yıldırım beyazıt cd.Damla sk.no:1 k.2 d.8 Yenibosna /İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5516676
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.ozyapi.tr.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özyapı İnşaat Ve firma bilgileri. Özyapı İnşaat Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özyapı İnşaat Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özyapı İnşaat Ve Yapı Malz.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.