Özyuma Tekstil Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Özyuma Tekstil Ltd.şti., Antalya ili tahilpazari mah.456 sok.no:1 adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi CEM KURT dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ANTALYA,ISPARTA,BURDUR,DENİZLİ,AFYON VE MUĞLA İLLERİ VE İLÇELERİNDE TOPTAN TEKSTİL ÜRÜNLERİ PAZARLAMASI YAPAN FİRMAYIZ.İSTANBUL,İZMİR,KONYA VE GAZİANTEP ÜRETİCİ FİRMALARININ MÜNHASIR BAYİLİK SİSTEMİ İLE TEKSTİL VE KONFEKSİYON ÜRÜNLERİNİN DAĞITIM VE PAZARLAMASINI ÜSTLENMEKTEYİZ.
İletişim Bilgileri
Firma: Özyuma Tekstil Ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: CEM KURT
Adres: tahilpazari mah.456 sok.no:1
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2411009
Faks: (242) - 2447111
Web Sitesi: http://ozyuma.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Özyuma Tekstil Ltd.şti. firma bilgileri. Özyuma Tekstil Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Özyuma Tekstil Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Özyuma Tekstil Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.