Pak Dolum Ve Ambalaj Makinaları

Şirket Hakkında
Biz Türkiye’de Pak Dolum ve Ambalaj Makineleri Ltd. Şti. adı altında sıvı dolum ve ambalaj makineleri üretimi yapmaktayız. Makinelerimiz istenilen bütün çaplardaki hazır kaselere sıvı dolum ve ambalajlama yapabilmektedir. Türkiye’de ilk defa geliştirilen robot toplama sistemine sahip olan makinelerimiz, portatif olarak tabanca dolum sistemi ile de büyük çaplardaki kovalara dolum yapabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca müşterilerimizin isteğine göre teknik ekibimiz makine çizimlerini yapmakta, gerekli kontrollerin ardından makine üretimine başlanmaktadır.Siz www.pakdolum.com.tr adresinden web sitemizi ziyaret edebilir, dolum ve ambalaj makineleri ihtiyacınız doğrultusunda bizimle irtibata geçerek gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pak Dolum Ve Ambalaj Makinaları
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri
Yetkili Kişi: METİN ŞİRİN
Adres: 1.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BABÜRŞAH CADDESİ NO:21 SİNCAN
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2675612
Web Sitesi: www.pakdolum.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pak Dolum Ve firma bilgileri. Pak Dolum Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pak Dolum Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pak Dolum Ve Ambalaj Makinaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.