Paktes;akaryakıt,benzin İstasyonu İnşaatı Konya

Şirket Hakkında
PAKTES;petrol, akaryakıt istasyonu kurulumu, akaryakıt istasyonu inşaatı, akaryakıt istasyonu inşası, petrol istasyonu inşaatı, akaryakıt istasyonu yapım firmaları, benzin istasyonu inşaatı, benzin istasyonu revizyon ve onarım, akaryakıt istasyonu revizyon ve onarım, petrol istasyonu revizyon ve onarım, akaryakıt istasyonu tesisi ve inşaatı ile kanopi imalatı, akaryakıt kazanları imalat montaj, benzin istasyonu kurulumu, akaryakıt pompası, lpg pompası, akaryakıt pompası arıza onarımı, lpg pompası arıza onarımı, akaryakıt istasyonu dalgıç pompa, petrol, benzin istasyonu dalgıç pompa,
Paktes;akaryakıt,benzin İstasyonu İnşaatı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Paktes;akaryakıt,benzin İstasyonu İnşaatı Konya
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: ahmet halıcı
Adres: Horozluhan Mahallesi Kuşak Sokak No:34 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3423045
Web Sitesi: www.akaryakittesisati.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Paktes;akaryakıt,benzin İstasyonu İnşaatı firma bilgileri. Paktes;akaryakıt,benzin İstasyonu İnşaatı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Paktes;akaryakıt,benzin İstasyonu İnşaatı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Paktes;akaryakıt,benzin İstasyonu İnşaatı Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.