Palamutçu Prefabrik Yapı

"...hizmet için varız..."

Şirket Hakkında
1997 yılında Palamutçu Emlak adı altında emlak alım satımı ve danışmanlık hizmetleri ile ticari faliyetlerine başlayıp kendi bünyesinde gelişerek prefabrik yapı sektörüne de Palamutçu Prefabrik Yapı olarak girmiştir.Hafif prefabrike yapıların tanıtımı ve kullanımını fazlalaştırmak amacıyla, panel sistem(sandwich panel-betopan panel-fibercement panel), karkas sistem, çelik konstrüksiyon, modüler konteyner, modüler kabin, ticari ve sanayi yapıları, günümüzün ileri teknolojisiyle birlikte üretim ağını her geçen gün güçlendirerek siz müşterilerimizin kullanımına sunuyor.

MİSYON ( İŞİMİZ) :
Çağdaş yönetim sistemlerini uygulayarak, öncelikle ulusal pazarda kaliteli ürün ve hizmetler sunmak, çevreye saygılı ve korunmasına özen gösteren ve paydaşlar için hizmet sunmaktır.

VİZYON (HEDEFİMİZ) :
Konusunda lider, saygın, çalışanı , tedarikçisi ve içinde bulunduğu toplunla birlikte sürekli gelişen, iyi yönetilmiş süreçlerle müşteri odaklı, kaliteli ürün ve hizmet sağlayan bir firma olmaktır..
Palamutçu Prefabrik Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Palamutçu Prefabrik Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: Yasin PALAMUTÇU
Adres: Orta Mah Keban Sok. No : 4
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 8102909
Faks: (212) - 3553525
Web Sitesi: http://www.palamutcuprefabrik.com.tr
Ürünleri
Depreme Dayanıklı Uzun Ömürlü Kurulumu Kolay Modüler Yapılar Olan , Çelik Konstrüksiyon Lüks Konutlar, Panel Sistem Prefabrik Yapılar, Polyester Kab...
Depreme Dayanıklı , Estetik , Konforlu , Hafif , Esnek ve Güvenli Yapılar... Önce tanışalım!.. Konusunda Lider, Saygın, Çalışanı, Tedarikçisi ve ...
İlan Talep ve Teklifleri
Palamutçu Prefabrik Yapı
Depreme Dayanıklı Uzun Ömürlü Kurulumu Kolay Modüler Yapılar Olan , Çelik Konstrüksiyon Lüks Konutlar, Panel Sistem Prefabrik Yapılar, Polyester Kab...
Stoktan Ugun Modüler Kabin Ve Konteynerler
MODÜLER SİSTEM HAZIR YAŞAM ALANLARI
Palamutçu Prefabrik Yapı firma bilgileri. Palamutçu Prefabrik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Palamutçu Prefabrik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Palamutçu Prefabrik Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.