Palmiye Koçak Mobilya Dekorasyon Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
2001 yılında koçak ailesi tarafından kurulmuş olan Palmiye Koçak Mobilya Ltd.Şti.Mobilya iç dekorasyon mamullerinin imalatçısı, toptancısı ve ihracatçısıdır.

Palmiye Koçak ürünleri aşağıda belirtilen dağıtım kanalları vasıtasıyla tüketicilerle buluşmaktadır.

Mimari Projeler; Otel, Restoran, Cafe, Pastane, Ev, Ofis, Okul, Yurt ve Hastane gibi yerlerin dekorasyonlarını projelendirerek yapmaktadır.

Toptan Satış, Bayilik; Türkiye genelinde şube ve bayileri ile 400ü aşkın firmaya hizmet sunmaktadır. Bu alanda Türkiyenin önde gelen tanınmış zincir market ve alışveriş merkezleriyle çalışarak mobilya aksesuar & ev gereçleri sektörünün ihtiyaçlarına 1500den fazla ürünüyle cevap vermektedir.

E-Ticaret; İnternet üzerinden satış yapan e-ticaret firmalarının mobilya aksesuar ve ev gereçleri ürünlerinin, tedarikçiliğini yapmaktadır.

İhracat; Ürünlerimizi İtalya, Yunanistan, Macaristan, Bulgaristan, Azebaycan ve Suriye gibi birçok ülkeye rekabet edilebilen fiyatlarla ihrac etmekteyiz.


Palmiye koçak Mobilya olarak amacımız sürekli gelişmekte olan teknolojiye ayak uydurup hizmet ağını kaliteli ve güvenceli bir şekilde genişleterek koşulsuz müşteri memnuniyetini sürdürmektir.
Palmiye Koçak Mobilyanın insan kaynakları politikası, çalışanlarının bilgilerini ve motivasyonlarını en iyi şekilde değerlendirerek potansiyellerinin tamamını üstün servis seviyesi, hızlı ürün teslimatı ve kapsamlı müşteri memnuniyeti anlayışıyla yönlendirmektedir.
Palmiye Koçak;

-Müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde sağlayabilmek için müşteri fikirlerine önem verir.

-Hızla değişen teknolojiye ayak uydurmak için yeniliklere açıktır.

-Doğruluk ve güvene değer verir.

-Ürünleri herzaman yüksek kazançlı alternatifler sunar.


Mobilya dekorasyon ve ev gereçleri sektöründe haklı gurura sahip olan şirketimizin, ürün çeşitliliği ve çalışma kalitesini incelediğinizde firmamızın zevkle çalışılacak bir partner olduğuna
Palmiye Koçak Mobilya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Palmiye Koçak Mobilya Dekorasyon Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Ahşap Ev Ürünleri
Yetkili Kişi: Tarık Kçak
Adres: Esenkent Mah. Kanipaşa Cad. No:123 Maltepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4277558
Web Sitesi: www.palmiyekocak.com
Ürünleri
Cafe sandalyeleri
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Palmiye Koçak Mobilya firma bilgileri. Palmiye Koçak Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Palmiye Koçak Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Palmiye Koçak Mobilya Dekorasyon Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.