Pamina Kids

Şirket Hakkında
Pamina Kids, İstanbul ili Gültepe Mah Şehit Özcen Demirci Cad. Reşat Barut İş Merkezi No12 Beşyol / Sefaköy adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Sadi Sezer dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Vizyon

Günün moda ve trendlerini takip ederek geleceğin beklentilerini karşılayan, özel ve seçkin zamanları eşsiz ürünleri ile farklı kılan, ülkemizde seçkin, global pazarda evrensel bir marka olmak,,,

Misyon

Çalışan personelin mutluluğunu gözeten, müşteri geri bildirimlerini analiz ederek kalite hedeflerini belirleyen, çevreye ve insana duyarlı, moda ve trendlere uygun ürünler sunmak...

İletişim Bilgileri
Firma: Pamina Kids
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bebek Giyim
Yetkili Kişi: Sadi Sezer
Adres: Gültepe Mah Şehit Özcen Demirci Cad. Reşat Barut İş Merkezi No12 Beşyol / Sefaköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3230093
Web Sitesi: www.paminakids.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pamina Kids firma bilgileri. Pamina Kids adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pamina Kids ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pamina Kids firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.