Pamukap Duvar Ve Tavan Kaplama İth.ihr.san.ve.tic.ltd.ştd.

"sağlıklı yaşam için pamukap"

Şirket Hakkında
PAMUKAP Nedir?

Pamukap, hammaddesi pamuk olan doğa ile dost, uzun ömürlü, her türlü yüzeye uygulanabilen, sağlıklı, estetik, uygulaması kolay ve çabuk olan, dekoratif bir duvar ve tavan kaplamasıdır. Pek çok otel, restoran kafe, konferans salonu, sinema salonu, konut ve ofis Pamukap ile yeni bir havaya kavuşmuştur.

Doğal pamuktan üretilen Pamukap’ın içeriğinde sentetik madde olmaması onu hem sağlıklı hem de doğa dostu bir ürün yapmaktadır.
Üretimi sonucu kesinlikle doğayı kirletici atık maddeler oluşmaz. Sentetik malzemelerin hızla terk edildiği günümüzde Pamukap çağdaş bir alternatif oluşturmaktadır.

Antistatiktir; toz barındırmaz, uzun ömürlüdür bakım gerektirmez. Pamukap kapladığınız bir yüzeyi uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Geniş renk ve doku seçenekleri ile Pamukap her türlü yaratıcı uygulamaya açıktır. Pamukap’la yapabilecekleriniz sadece sizin hayal gücünüzle sınırlıdır.

Ses konforunun sağlanması istenilen yerlerde Pamukap mekândaki çınlamayı önleyerek, akustik konfora hissedilir katkı sağlamaktadır.

Uygulaması kolaydır. Uygulama sırasında mekân kirlenmez. Eşyaların çıkartılması gerekmez.
Çabuk uygulanır. Su ile karıştırılan malzeme bir kompresör yardımıyla duvara hızlı bir şekilde tatbik edilir. Rötuşlarda klasik boyalar gibi tamir yerini belli etmez, tüm duvarın yenilenmesi gerekmez, kolay tamir olur.

Yangın esnasında Pamukap, alev almayan yapısı sayesinde yangının hızla yayılmasını engeller. Teknik raporunda da görebilec
Pamukap Duvar Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KULLANMA TALİMATI

PAMUKAP kuru olarak torbalanmış olup su ile karıştırıldıktan sonra tabanca veya mala ile iç duvar ve tavanlara tatbik edilir.
a)1 torba PAMUKAP 6-–7 litre su ile paslanmaz bir kapta(plastik kova veya benzeri) el ile veya mikserle iyice yoğrulur. Takribi 15–20 dakika dinlendirilir. Gerektiğinde su ilave edilerek tekrar karıştırılıp tatbikata başlanır.
b)Tatbikat sırasında duvar ve tavanlarda boşluklar bırakılmamalıdır
1 torba PAMUKAP 5m2 lik yüzeyi kaplar.
c) PAMUKAP Her türlü yüzeye tatbik edilir(cam yüzeyler dahil).Ancak duvar kağıtları ıslak tatbikten dolayı kalkabileceği için daha önce sökülmelidir.
d) Artan ıslak malzeme ertesi gün biraz su ilave edilerek tekrar karıştırılıp kullanılabilir.




PAMUKAP TATBİK EDİLECEK YÜZEYLERDE DİKKAT GEREKTİREN HUSUSLAR


1.Paslı, Nikotinli, toz boya ve mürekkeple yazılı yüzeyler önceden arındırılmalıdır.
2.İnce sıva yüzeylerde bir kat kireç badana yapılması tavsiye edilir.
3.Alçı yüzeylere direk olarak tatbik edilir.
4.PAMUKAP tatbikinden sonra tamamıyla kuruyuncaya kadar ellenmemelidir.
5.PAMUKAP istenildiği kadar üst üste uygulanabilir.



PAMUKAP TATBİKİNDE GEREKLİ OLABİLECEK ARAÇLAR



1 Adet PAMUKAP tabanca veya mala, 1 adet kompresör, 2 adet kova(plastik veya benzeri).
1 Adet PAMUKAP mikser.
İletişim Bilgileri
Firma: Pamukap Duvar Ve Tavan Kaplama İth.ihr.san.ve.tic.ltd.ştd.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Duvar Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: GÖKHAN YER
Adres: 1561 SK.NO:65/B ÇINARLI-KONAK/İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4626828
Faks: (232) - 4626979
Web Sitesi: www.pamukap.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Pamukap Tavan Ve Duvar Kaplaması Yurt Dışı Bayilikleri Verilecektir
- UYGULAMA TALIMATI - PAMUKAP kuru olarak paketlenmistir. Sulandırıldıktan sonra hava tabancası veya mala yardımıyla iç duvar ve tavanlara tatbik ...
Pamukap Duvar Ve firma bilgileri. Pamukap Duvar Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pamukap Duvar Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pamukap Duvar Ve Tavan Kaplama İth.ihr.san.ve.tic.ltd.ştd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.