Panakeaconsulting Sağlık Danışmanlığı

Şirket Hakkında
İstanbul'da Konusunun uzmanı Doktorlar ve Radyologlar ile Sağlık Danışmanlığı hizmeti veren Panakea en gelişmiş teknoloji ürünü radyolojik cihazlar ile, etik kuralları ve hasta memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutacak kalite felsefesinde hizmet sunmaktır. Panakea'nın varoluş amacı sağlık sektöründe çok fazla hastanın uğradığı maddi ve manevi istismarı önlemektir. Özellikle tedavi olmak adına YURDIŞINDAN GELEN (SAĞLIK TURİZMİ) hastaların dolandırılmasını ve kandırılmasın önüne geçmek , Hastanın en doğru hizmeti en iyi fiyata alabilmesini sağlamak ve en doğru tedaviyi hizmet olarak sunmak felsefesiyle birleştirerek yoluna ve hizmete devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Panakeaconsulting Sağlık Danışmanlığı
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: Sadık Bilgiç
Adres: Ofis : Hacı Salih Efendi Sok. No:34 D:5 İskenderpaşa Mahallesi 34086 Fatih koordinasyon Merkezi : Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu Sok.no1 Zeytinburnu(meridyen İşmerkezi)
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 2215222
Web Sitesi: https://www.panakeahealth.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Panakeaconsulting Sağlık Danışmanlığı firma bilgileri. Panakeaconsulting Sağlık Danışmanlığı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Panakeaconsulting Sağlık Danışmanlığı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Panakeaconsulting Sağlık Danışmanlığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.