Paragon İletişim

Şirket Hakkında
Ticari hayatına 2005 yılında İSTANBUL da başlayan, elektrik , enerji, güç dağıtım ve otomasyon sektörlerinde tasarım, anahtar teslim taahhüt, otomasyon ile faaliyette bulunan ve hizmet veren şirketimiz her geçen gün tecrübe ve bilgi birikimini ; yenilikçi, dinamik, profesyonel iş anlayışıyla birleştirerek büyük hedeflere yürümektedir. Enerji iletim hatları, orta gerilim ve alçak gerilim güç temini ve dağıtımı, her tür aydınlatma, zayıf akım sistemleri, yangın algılama, iklimlendirme sistemleri, Güvenlik sistemleri, endüstriyel ekipman montajı, anahtar teslimi taahhüt ve proje yönetimi konularında hizmet veren PARAGON İLETİŞİM her alanda sanayi tesisler, alışveriş merkezleri, akıllı binalar ve enerji tesislerinin inşasında yüklenici olarak görev alabilecek kapasitededir.
Profesyonel çalışma ilkesini benimsemiş ekiplerimiz ile TÜRKİYE VE DÜNYANIN her bölgesinde hizmetlerimize devam etmekteyiz. Kendi alanlarında uzman olan bu ekiplerimiz zamanında ve sorunsuz hizmeti titizlikle uygulamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Paragon İletişim
Sektörü: Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: Ahmet Ceylan
Adres: Mimar Sinan Mahallesi Molla Eşref Sokak Ekşioğlu İşhanı No: 15/a
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3344700
Web Sitesi: www.paragoniletisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Paragon İletişim firma bilgileri. Paragon İletişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Paragon İletişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Paragon İletişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.