Parlak Sistem

Şirket Hakkında
Hakkımızda

PARLAK SISTEM 2000 yılında Almanya`da kurulmus olup, Vinç, Kalıp ve Makina sektöründe faliyet vermektedir.
Profesyonelliği ve kaliteyi her zaman ön plana çıkartarak, Almanya`nın köklü firmalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenmiştir. Bu firmaların içinde Vinç sektöründe STAHL CraneSystems, Kalıp sektöründe Eberhard ve Günther Heisskanaltechnik bulunmaktadır. Ayrıca tren raylarının altında kullanılan padleri (elastomer) üreten Saargummi firmasının temsilciliğini de üstlenmiş durumundayız. Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına daha erken cevap verebilmek için 01.09.2008 tarihinden itibaren İstanbul Yenibosna`da yeni Showromumuzla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Kaliteli ve ekonomik sunumlarımız ile, ister anahtar teslim, ister komponent bazında sizlerin yanındayız.

Saygılarımızla,


Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Parlak Sistem
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: PARLAK SİSTEM
Adres: PARLAK SİSTEM Kaldırma, Taşıma ve Kalıp Ekipmanları PARLAK SYSTEM - GERMANY Basın Ekspres Yolu, Cemal Ulusoy Caddesi, Enco Tesisleri, Kat: 2 - 34620 Yenibosna / Istanbul Tel. : 0090212 - 693 95 37 Fax.: 0090212 - 698 78 16
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6939537
Web Sitesi: www.parlaksistem.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Parlak Sistem firma bilgileri. Parlak Sistem adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Parlak Sistem ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Parlak Sistem firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.