Parmak İzi Etüt Merkezi

Şirket Hakkında
Parmak İzi’ nde etüt programlarımızı, eğitim seminerlerimizi ve danışmanlık hizmetlerine ait çalışmalarımızı; yöneticilerimiz, eğitim bilimleri uzmanımız, psikologlarımız ve her biri alanında uzman branş öğretmenlerimizle birlikte hazırlıyor ve uyguluyoruz. Her insanın parmak izi eşsiz ve kendisine özgün olduğu için bizim de eğitime olan yaklaşımımız her öğrencinin eşsiz ve kendisine özgün yetenekleri ve öğrenme metotlarına göre kuruludur
Yıl içerisinde düzenlediğimiz eğitim seminerlerimizin sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda olabilmesi ve etüt merkezimizdeki akademik çalışmaların içeriği hakkında daha detaylı bilgi almak için sizleri Parmak İzi’ ne bekliyoruz…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Parmak İzi Etüt Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: Emre AKLAN
Adres: Adnan Kahveci Mah Yavuz Sultan Selim Bul 23/c yeşilkent 3 Beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8554415
Web Sitesi: www.parmakiziegitim.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Parmak İzi Etüt firma bilgileri. Parmak İzi Etüt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Parmak İzi Etüt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Parmak İzi Etüt Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.