Pars Aktif Gayrimenkul Danışmanlık İnş.

"SİZİN MENFAATİNİZ BİZİM PRESTİJİMİZ DİR!"

Şirket Hakkında
ANKARA VE BÖLGESİ İNŞAAT- EMLAK-GAYRIMENKUL SEKTÖRÜNDE DÜRÜSTLÜĞÜ VE PROFESYONEL İŞ ANLAYIŞINI ŞİAR EDİNMİŞ OLAN ''PARS AKTİF GAYRIMENKUL DANIŞMANLIK İNŞ.LTD.ŞTİ.'' GÜZEL ÜLKEMİZİN GÜZEL BAŞKENTİNDEN TÜM MÜŞTERİLERİMİZE SAYGI VE SEVGİLERLE.
Ankara'da PARS AKTİF GAYRIMENKUL DANIŞMANLIK İNŞ.LTD.ŞTİ.ne Hoş Geldiniz.

Ankara'da Satılık/Kiralık;Konut, Villa. Satılık/Kiralık ve Kat karşılığı; Arsa - Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Ankara'nın tüm bölgelerinde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri ve konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz.

Profesyonel ve dürüst iş anlayışı ile;Emlak danışmanlığında PARS AKTİF GAYRIMENKUL DANIŞMANLIK İNŞ.LTD.ŞTİ. farkını yaşamanız için;www.parsaktif.com / www.parsaktif.net sitemizi ve ofisimizi ziyaret etmenizi siz değerli müşterilerimize öneririz.SİZİN MENFAATİNİZ BİZİM PRESTİJİMİZDİR!

Saygılarımızla.



















Pars Aktif Gayrimenkul
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pars Aktif Gayrimenkul Danışmanlık İnş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Yusufoğlu Peker
Adres: Yunus Emre Cad.30/C
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 2484402
Web Sitesi: http://parsaktif.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Pursaklar'da Satılık Daireler
ANKARA'NIN PARLAYAN VE EN HIZLI BÜYÜYEN VE ESENBOĞA YOLU ÜZERİ OLMASI NEDENİYLE GELİŞMESİNİN HIZINA YETİŞİLMEYEN İLÇESİ PURSAKLAR'DA İKİNCİ ...
Ankara Törekent'te Metro Önü Satılık Sağlık Arsası
ANKARA SİNCAN İLÇESİ TÖREKENT MAHALLESİNDE;***TÖREKENT GİRİŞ MERKEZDE***ANKARA-AYAŞ YOLUNA YAKIN***METRO DURAĞI ÖNÜ***TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI ÖNÜNDEN GE...
Ankara Eskişehir Yolu Üzerinde 329 Dairelik Satılık Konut Arsası
Ankara'nın en hızlı gelişen yerlerinden olan Eskişehir yolu üzerinde E:1.5 Hmax:Serbest 175 m2 den 329 daire olabilen arsamız satılıktır.İrtibat ...
Ankara Mamak Natoyolu Ikea Yanı Satılık Ticari Arsalar
Ankara Mamak İmrahor bölgesinde yeni yapılan IKEA AVM yanında satılık ticari arsalarımız vardır.İlgilenen ciddi yatırımcılara iletişime geçtikleri tak...
Pars Aktif Gayrimenkul firma bilgileri. Pars Aktif Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pars Aktif Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pars Aktif Gayrimenkul Danışmanlık İnş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.