Pbs Elektronik Ltd.şti.

Şirket Hakkında
PBS 1998 Yılında GSM sektöründe farklı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kıssa sürede sağlamış olduğu başarısını ve pazarlama gücünü 2000 yılında yeni bir yapılanma oluşturarak kurumsal iletişim sektörüne yönelmiştir. Türkiye’nin her yerinde ve Ankara ili başta olmak üzere 5.000’e yakın kurumsal müşterisi bulunan firmamızın merkezi Ankara’dır.
PBS; Kurumsal iletişim ürünleri ve hizmetleri, bilişim çözümleri, ofis elektroniği alanlarındaki işlerini tasarruf odaklı ve yenilikçi hizmetlerle birleştirerek daima büyümeyi hedefleyerek kurulmuştur. PBS kurulduğu günden itibaren büyümesini; hizmet kalitesini yükselterek, müşteri memnuniyetini her geçen gün daha da iyileştirerek, yenilikçi ürünlerle ve fiyat stratejisi ile rekabet gücünü artırarak sağlamaya devam etmektedir.
PBS; Turkcell, Sabancı Telekom ve Borusan Telekom başta olmak üzere telekomünikasyon sektörünün en önde gelen firmalarını kurumsal alanda satışını ve dağıtımını yapmaktadır. Sahip olduğu deneyimi ve güçlü ka
Pbs Elektronik Ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pbs Elektronik Ltd.şti.
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Santral
Yetkili Kişi: ÖZGÜR SAĞLAM
Adres: HOŞDERE CAD. NO:195/5 ÇANKAYA / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4409545
Faks: (312) - 4405720
Web Sitesi: www.pbsiletisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pbs Elektronik Ltd.şti. firma bilgileri. Pbs Elektronik Ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pbs Elektronik Ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pbs Elektronik Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.