Pdj Parfüm & Pdj Açık Parfüm

Şirket Hakkında
Firmamız P.D.J. parfüm 2001 yılı Kasımın dan bu yana açık parfüm sektöründe yer edinmiş; tamamen naturel olan ürünerini Türkiye nin dışında Balkanlar, Azerbeycan, Irak, İran ve Rusya ya da satışa sunmuş, gün geçtikçe gelişen açık parfüm sektöründe yeniliklere imza atmış bir kuruluştur.

Üretmiş olduğumuz ürünlerin hammaddelerini (çiçek özleri, esanslar) İsviçre ve Fransa dan ithal eden firmamız, üretim safhasında da T.C Sağlık Bakanlığı standartlarına uyulmuş, gelişen teknolojinin tüm imkanlarından faydalanılmıştır.

Pdj Parfüm &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Pdj Parfüm & Pdj Açık Parfüm
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Parfüm
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
Yetkili Kişi: M.Fatih HATİPOĞLU
Adres: Atışalan cd no 48 c esenler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6102055
Web Sitesi: www.pdjacikpafum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Pdj Parfüm & Pdj Açık Parfüm firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Pdj Parfüm & firma bilgileri. Pdj Parfüm & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Pdj Parfüm & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Pdj Parfüm & Pdj Açık Parfüm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.